Ви увійшли як Гість Група "Гості" | Мій профіль | Вихід 
Вітаю Вас Гість

Меню сайту
Форма входу
Пошук
free counters


Порада

 

ДЕРЖАВНА САНІТАРНО-ЕПІДЕМІОЛОГІЧНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

ДЕРЖАВНА УСТАНОВА «ПОЛТАВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЛАБОРАТОРНИЙ ЦЕНТР ДЕРЖСАНЕПІДСЛУЖБИ УКРАЇНИ»

ГАДЯЦЬКИЙ МІЖРАЙОННИЙ ВІДОКРЕМЛЕНИЙ ПІДРОЗДІЛ ЛАБОРАТОРНИХ ДОСЛІДЖЕНЬ

37300,  м. Гадяч Полтавської обл.,  пл.Соборна, 15, тел/факс  2-34-01

gad.san@rambler.ru                                                         

№ 01/133      від 29.04.13р.                                                Начальнику відділу освіти

                                                                                  молоді і спорту

                                                                                   Гадяцької РДА  

                                                                                   Лідовому І.Г.    

                                                                                    начальникам таборів

                                                                                    відпочинку

 

        З метою більш повного задоволення потреб учнів, що будуть оздоровлюватися в мережі таборів з денним перебуванням, в овочевій продукції нового врожаю, збільшення вітамінної направленості раціону , врахування цінної вартості продукції та забезпечення дотримання норм закладки  Гадяцький МВПЛД «Полтавський ОЛЦ  ДСЕСУ» надає  встановлені технологічні норми відходів при їх включенні в меню:

    Огірки свіжі при включенню в меню 50 г очікуваний вихід  - 40,5 г відповідно при включенні 37,5 г вихід – 30,0 г, 25,0 г – 20,0 г.

    Свіжі помідори  брутто 48,2 г вихід – 41,0 г.

    Капуста свіжа брутто 84,0 г вихід – 75,0 г.   

    Редиска  брутто 48,5 г  вихід - 40,5 г.

      З метою більш повного задоволення потреб у вітамінах  в раціони включати свіжі фрукти (яблука, цитрусові, банани), соки переважно Одеського консервного заводу.

          Для задоволення в молокопродуктах враховуючи малий термін реалізації  (20 годин),  відсутність холодильного та ізотермічного транспорту  при високих температурах навколишнього середовища, використовувати молочні консерви кава та какао на згущеному молоці виробників Первомайського, Ічневського заводів молочних консервів з розрахунку 40 г на 200 г виходу.

       Для погодження з Управлінням Держсанепідслужби України надавати слідуючі документи: санітарний паспорт встановленого зразку – 2 екземпляри; акт прийому закладу – 4 екземпляри, схема постачання харчових продуктів та примірне перспективне меню – 2 екземпляри, графіки завезення харчових продуктів – 2 екземпляри.

 

Завідувач Гадяцьким МВПЛД

«Полтавський ОЛЦ ДСЕСУ»                                              В.О.Шрейтер

Календар
«  Серпень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 1299
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
Uran
Національна дитяча "гаряча лінія"-Національна дитяча гаряча лінія Національна гаряча лінія












Copyright MyCorp © 2017
Зробити безкоштовний сайт з uCoz